Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

BLACK CHOCOLATE MUSIC FEST

10€

Detalles

Fecha:
21/12/2019
Hora:
sáb - 21:30 H.
Precio:
10€
Categorías del Evento:
, ,

El Black Chocolate és un festival autogestionat que hem creat un grup de col·legues amb la il·lusió de mostrar grups que ens flipen. Comptarem amb participants propers a l’escena reggae-ska i altres vessants de la música negra, autòctons i que no tenen la presència que mereixen als esdeveniments més mainstream del panorama musical.

«Black» perquè és l’origen de tot, i pensem que les arrels afro-americanes comunes a la humanitat mereixen el reconeixement que tant tracta d’ocultar la societat blanca. Babylon ens té rentat el cap, i pensem que amb ajuda de la cultura negra trobarem la connexió (amb qui som) que ja fa anys vam perdre.

«Chocolate» perquè és una de les formes de plaer més valorades i comuns a totes les societats. I perquè la xocolata negra és una forma primitiva, una innocent recepta que ha travessat el món sencer i que ens recorda constantment quins són els sabors de la terra.

La nostra primera edició serà el dissabte 21 de desembre a València, a la sala Matisse, i comptarà amb Ràdio Rude, Escarlates, Jamaleònics i el DJ dels nostres somnis més humits: Jah Pinxo Joh DJ Set

AMB LA PARTICIPACIÓ DE:

Escarlates

Jamaleònics

Ràdio Rude

+ JAH PINXO JOH DJ SET

ENTRADES: 10€
OBRIREM PORTES A LES 21H