Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

MIREIA VIVES I BORJA PENALBA: Cançons de fer camí

10€ – 12€

Detalles

Fecha:
07.03
Hora:
sáb - 22:30 H.
Precio:
10€ – 12€
Categorías del Evento:
,

Mireia Vives i Borja Penalba fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l’estima per l’univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.
Eclèctics i heterogenis, pinten l’escenari amb notes de folk, cançó d’autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. És així com Mireia&Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta.
Això sí, dins de tanta varietat el duet té un objectiu clar: Compartir el seu camí amb tu.

Trajectoria:
Mireia Vives i Borja Penalba comencen el seu camí junts en 2015, gràcies a diverses col·laboracions en concerts. En febrer de 2016 veu la llum el seu primer treball discogràfic conjunt, L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016). L’àlbum, que recull poemes del llibre homònim de l’escriptor català Roc Casagran, es presenta per tot el país amb un espectacle de gran èxit. Un any després presenten Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), el seu segon LP en conjunt, aquesta vegada amb lletres pròpies, que explicaven així: “aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”
Co-creadors e intèrprets de l’espectacle Ovidi4 “Cuidem-nos”, juntament amb David Fernàndez i David Caño (2018-2019), i Ovidi25 {No se’n va, és qui torna} en gira actualment.
2016 Premi Martí i Pol, al millor poema musicat, per “Si no fores (no amb mi)” inclòs a “L’amor fora de mapa”.
2016 Nominats als Premis Ovidi Montllor, a millor disc de cançó d’autor, millors arranjaments i/o producció i millor cançó (“La força de ser dos”).
2017 Guardonats amb el premi a millor disc de cancó d’autor als XII Premis Ovidi, per “Línies en el cel elèctric”.
2019 Premi Carles Santos a millor disc de cancó d’autor per «Cançons de fer camí».
2020 Premi Enderrock de la crítica a Millor disc de cancó per «Cançons de fer camí».

Entradas anticipadas: 10€
Entradas taquilla: 12€
*Asientos limitados.